Vakantie in de Engelberg Vallei in Centraal-Zwitserland

Engelberg -Titlis is het grootste en populairste zomer- en wintersportoord van Centraal-Zwitserland. Het veelzijdige kloosterdorp Engelberg biedt een verscheidenheid aan activiteiten en zal uw verblijf tot een onvergetelijke bergervaring maken.
Engelberg ligt 25 kilometer ten zuiden van het Vierwoudstedenmeer in de Zwitserse Hoogvlakte in een breed dal op een hoogte van ongeveer 1000 meter. Het 3428 m hoge Titlismassief beheerst de bergwereld rondom Engelberg. In de winter tot in het late voorjaar is dit een sneeuwzeker skigebied, waar beginners en professionals kunnen genieten van een heerlijke wintersportvakantie. De huisberg Titlis en zijn gletsjerpark zijn met de roterende gondellift te bereiken. Op een hoogte van 3020 meter heeft u een grandioos uitzicht op de Centrale Alpen.
Wandelmogelijkheden zijn hier natuurlijk volop. Het 500 km lange wandelroutenetwerk biedt trajecten van comfortabel tot sportief. U kunt ook een wildexcursie meemaken en steenbokken, gemzen en alpenmarmotten bekijken. Verder zijn er natuurlijk ook nog mogelijkheden voor bungeejmping, ijsklimmen op de Titlis, canyoning, parapente, curling, fietsen en golfen.
Sluit de dag af met een goed glas wijn en lekker eten, want het kloosterdorp Engelberg zorgt ook voor de levensgenieters.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Centraal-Zwitserland: