Costa del Sol – De 'Zonnekust'

Het hele jaar door genieten van een heerlijk klimaat met volop zon!

De Costa del Sol is een kustgebied in de provincie Andalusië in het zuidoosten van Spanje. Het gebied strekt zich uit van Adra tot Gibraltar. De kust is vlak tot heuvelachtig en heeft een uitgestrekte kustlijn. Vanaf de goudgele, kilometerslange zandstranden hebt u vaak een adembenemend uitzicht op de met sneeuw bedekte toppen van de Sierra Nevada. Op nog geen uur rijden van de kust kunt u ook wandelen door dit mooiste park van Andalusië: het Parque National de Sierra Nevada
In de Costa del Sol vindt u niet alleen allerlei prachtige historische steden als Malaga, Sevilla en Granada met het wereldberoemde bouwwerk Alhambra, maar ook levendige badplaatsen als Torremolinos, Marbella en Fuengirola. Alle plaatsen zijn vanuit de Costa del Sol uitstekend per auto en vaak ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Of u nu geniet van de zon op het terras van uw vakantiewoning of lekker lui met een goed boek op het strand, aan de Costa del Sol is vakantieplezier gegarandeerd voor jong en oud in ieder seizoen. In een vakantiehuis of appartement geboekt bij Sunly, zit u goed.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen aan de Costa del Sol:Voor kinderen is er van alles te beleven

Voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën is de Costa del Sol een perfecte bestemming. Voor de wat jongere kinderen zijn er op de stranden en op de verschillende boulevards allerlei speeltoestellen waar ze zich kunnen amuseren. In de directe omgeving van de Costa zijn er meerdere pretparken, aquariums, dierentuinen en waterparken te vinden. Het zijn er wel zoveel dat het bijna onmogelijk is om al deze speciale activiteiten voor kinderen tijdens uw vakantie te bezoeken.

De Golfkust - Het gras is hier toch nét iets groener……

Door de meer dan 50 golfbanen die dit gebied telt wordt de Costa del Sol ook wel Golfkust genoemd. De golfbanen bevinden zich vooral aan de westkust van de Costa del Sol. Bij de meeste golfgelegenheden kunt u materiaal huren, zodat u niet zelf alle spullen hoeft mee te slepen

Indien u zoekt naar een gezellig appartement dichtbij de golfbaan, dan kunt in het zoekvenster onder kenmerken de optie: speciale objecten gebruiken om vervolgens Bij de Golfbaan te kiezen. Nadat u op de knop Aanbiedingen heeft geklikt, ziet u een lijst met vakantiehuizen die in de buurt liggen van een golfbaan. Meer informatie over de faciliteiten kunt u bij de desbetreffende objectomschrijving vinden.