Costa del Azahar - De 'Oranjebloesemkust'

Een rustige vakantiebestemming voor een onbezorgde vakantie

Bent u op zoek naar een rustig plekje onder de zon in het mooie Spanje dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme? Dan voelt u zich vast en zeker op uw gemak in een vakantiehuis of appartement aan de Costa del Azahar.
Vanwege het milde klimaat met warme zomers en zachte winters, is de Costa del Azahar een ideale plek om het hele jaar door te bezoeken. Uiteraard vindt u in de kustplaatsen alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. De grote zandstranden zijn minder druk bezocht dan aan de Costa Blanca en de natuur is adembenemend, vol met sinaasappel- en citroenbomen, beschermde parken en natuurreservaten. Hier kunt u volop activiteiten beoefenen zoals wandelen, bergbeklimmen, raften, mountainbiken en nog veel meer..

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartmenten aan de Costa del Azahar:Stedentrip in Costa del Azahar Costa Azahar 

Bezoek de stad Valencia, een van de weinige Spaanse grote steden waar het verleden harmonisch samengaat met avantgardistische bouwwerken. Het ambitieuste project van de moderne architectuur, de ‘Stad van de kunsten en Wetenschappen’ van de Spaanse architect Santiago Calatrava, bevindt zich iets buiten het stadcentrum in de buurt van de haven.
Daarnaast kunt u nog tal van andere interessante plaatsen bezoeken zoals St. Carles de la Ràpita, Peñiscola en Benicàssim. De provinciehoofdstad is Castellón de la Plana.