Tenerife – Het eiland van de eeuwige lente

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Toeristen uit de hele wereld gaan hier naar toe om vakantie te vieren.
Er valt veel te genieten op Tenerife, zoals prachtige natuur, schitterende stranden, afgelegen baaien en plaatsen met een mooi oud centrum. Ook het levensritme van de bewoners, dat gekenmerkt wordt door siësta en salsa, is een verademing. Wie op zoek is naar het ideale vakantieoord, zal zich zeker thuis voelen in een vakantieappartement of vakantiewoning op Tenerife.
De meeste bezoekers van het eiland houden zich aan de zuidelijke grote badplaatsen en Puerto de la Cruz, maar er zijn genoeg kleine steden en dorpen op Tenerife, waar je met een minimum aan inspanning buiten de gebaande paden kunt komen. Zowel aan de kust als diep verstopt tussen de vulkanische bergen van Tenerife zijn er een aantal dorpen te vinden die u zeker eens zou moeten bezoeken als u een auto huurt op Tenerife.

Het aanbod in vakantiehuizen en appartementen is bij Sunly uiterst veelzijdig en varieert van kleine appartementen en gezellige vakantiehuizen tot aan luxueus ingerichte fincas in een idyllische omgeving met een privézwembad.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen op Tenerife: