Mallorca, alles straalt vrolijk wit in de zon

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, de beroemde, voor de Spaanse Middellandse zeekust gelegen archipel. Mallorca ligt in het midden en wordt omringd door de nabij gelegen eilanden Menorca, Ibiza en Formentera.

Stelt u zich eens voor....

Snorkelaars bewegen zich door diep kristalblauw water, kwikzilveren visjes schieten voor ze uit. Vanaf een rots springt uw puber in de baai, de meloenverkoper zingt en hakt zijn waar in mootjes, terwijl de badgasten zich verwonderen over het superjacht verderop. Boven aan de subtropische bounty-baai, tussen het weelderig groen en de wuivende palmen, bieden de terracottakleurige villa’s een miljoenen uitzicht.
Zijn dit de Malediven of de Cariben? Nee, dit is een haast Caribisch paradijsje, oftewel Mallorca. Vooral in het zuidelijk deel van het eiland, vindt u de goudgele droomstranden in de Blue Lagoon-achtige baaien.

Uw vakantiehuis of finca op Mallorca

U vindt in Mallorca niet alleen vakantiehuizen/Spaanse finca’s met privé zwembad in de badplaatsen of in het binnenland, maar ook een vakantieappartement met uitzicht op zee is mogelijk. Een huurauto zou daarbij ideaal zijn, zodat u op eigen gelegenheid leuke uitstapjes kan maken.

Zoeken en boeken - vakantiewoningen en appartementen op Mallorca:Wat is er nog meer te zien en te beleven op Mallorca?

Kijk ook eens verder dan de mooie stranden en ontdek via de vele wandel- en fietsroutes met een schitterend uitzicht op de kust, een heel ander eiland.

De prachtige hoofdstad Playa de Palma, met zijn imposante kathedraal en nauwe steegjes, biedt u dat ‘echte’ vakantiegevoel. Ook de stadjes El Arenal, Palmanova en Can Pastilla, met hun gezellige boulevards, terrasjes en vele winkeltjes, zijn erg leuk niet alleen om te bezoeken, maar ook om te verblijven.