De Balearen – toplocaties voor een onvergetelijke vakantie

De Balearen sieren de glinsterende Middellandse Zee voor de oostkust van Spanje. Het zijn ideale bestemmingen voor het strandtoerisme en elk van de vier eilanden heeft een heel eigen identiteit. De moderne stadsuitbreiding heeft een groot deel van de kust gevormd, maar u kunt de traditionele kant van de eilanden nog steeds ervaren door verder het binnenland in te trekken, weg van de drukke gebieden. De hoofdstad van de archipel is Palma de Mallorca op het meest bekende toeristische eiland Mallorca, terwijl Ibiza berucht is om zijn non-stop clubcultuur; op de kleinere, meer traditionele eilanden Formentera en Menorca vindt u meestal wat meer rust en stilte.

Veel lijnvluchten vliegen vanuit veel grote steden in Spanje en Europa en ook vertrekken er regelmatige veerboten vanuit Barcelona en Valencia naar Ibiza, Menorca en Mallorca.

Door het boeken van een vakantiehuis op de Balearen ontdekt u de veelzijdigheid van deze eilandengroep. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden kunt u genieten van unieke Spaanse finca's of een luxe vakantiehuis met zwembad.

Zoeken en boeken - vakantiewoningen en appartementen op de Balearen: