Vakantiehuizen huren aan de Oslofjord

Als u een vakantie boekt in Oslofjord, kunt u in de omgeving wandelen, zwemmen en vissen en tegelijkertijd ook genieten van het grote culturele aanbod van de Noorse hoofdstad.
Ervaar de fascinerende natuur van Zuid-Noorwegen in de archipel van Skagerrag tot Oslo aan de noordkant van het fjord. Het milde zeeklimaat van het fjordlandschap nodigt u uit voor een ontspannen vakantie, waar u vanuit uw vakantieverblijf kunt vissen in de heldere meren en beekjes of wandelen door de dichte bossen rond Aremark. De stranden bij Asker of Bærum behoren tot de mooiste van Noorwegen en zijn te bereiken vanuit uw vakantieverblijf.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Oslofjord en omgeving:


Recreëren aan de Oslofjord

De Oslofjord - de 107 km lange fjord in het zuidoosten van Noorwegen - is een van de meest geliefde recreatiegebieden rond Oslo, vooral in de zomer. U vindt er prachtige stranden, waaronder de populaire stranden Huk en Pardsbukta. U kunt er zwemmen of watersporten beoefenen en de fjord is tevens de thuisbasis van vele boten zoals: kano's, kajaks en zeilboten. Ook vissers kunnen zich er naar hartenlust vermaken. In de Oslofjord liggen veel eilandjes, waarvan er velen zeker een keer een bezoek waard zijn vanwege de mooie natuur.

Bezoek Oslo

De stad Oslo is het sprankelende centrum van de regio en is met zijn interessante bezienswaardigheden en leuke activiteiten voor jong en oud een trekpleister voor veel vakantiegangers. Bezoek het Nationaal Kunstmuseum of dompel u onder in de geschiedenis van de Vikingen in het 1200 jaar oude Vikingschip en het beeldenpark van Vigeland. Ook zeer de moeite waard is de bekende 13e eeuwse vesting Akershus. Dit Koninklijk Kasteel ligt aan het einde van de bekendste winkelstraat van Oslo en kan bezocht worden. Hier ziet u ook de dagelijkse afwisseling van de wacht.
Rondom Oslo treft u de mooiste natuurgebieden aan, zoals de eilandjes in de directe omgeving van de stad, of de bosgebieden ten noorden