Ontdek de Waddeneilanden – Voor elk Wad wils

Strand, duinen, polders, kwelders en rust

Iedereen die al eens een Waddeneiland heeft bezocht zal het bevestigen: zodra je op het water zit, is je vakantie begonnen. De comfortabele boot, De Waddenzee, uitwaaien op een van de dekken, het draagt allemaal bij tot ‘versneld onthaasten’.
In het Noorden van Nederland ligt dit unieke natuurgebied, het waddengebied met vijf Nederlandse Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Elk met hun eigen sfeer en karakter, maar ze bieden allemaal hetzelfde: vrijheid en ontspanning. Met heel veel natuurschoon, prachtige kustlijnen met blinkend witte stranden en met helm begroeide blonde duinen, sfeervolle dorpen en unieke evenementen weten ze u elk seizoen te verleiden tot een veelzijdige vakantie voor jong en oud.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen op de Waddeneilanden:De overtocht naar de Wadden

Hebt u een vakantiehuis of appartement op een Waddeneiland geboekt? Dan dient u zelf nog uw bootreis te organiseren. U mag naar de eilanden Texel, Terschelling en Ameland uw auto meenemen. Van te voren reserveren is wel aan te raden. Op Schiermonnikoog en Vlieland moeten bezoekers hun auto aan de wal laten staan, omdat het gebruik ervan op het eiland niet is toegestaan. Op alle eilanden rijden bussen die aansluiten op de aankomst- en vertrektijden van de veerdiensten.