Bella Toscane - het hart van Italië

Toscane is één van de oudste bewoonde gebieden in Italië. Deze prachtige regio heeft veel te bieden. Van historische stedentrips zoals Florence, Pisa of Lucca, tot een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie in Viareggio of Orbetello.
Toscane is een zéér geliefde vakantiebestemming die niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de lente of de herfst wordt bezocht. Toeristen wereldwijd komen niet alleen naar de Toscaanse regio voor de rijke culturele geschiedenis en om de vele kunstschatten te bewonderen, maar ook om te genieten van de prachtige omgeving. U komt tot rust in het mooie landschap met glooiende vruchtbare heuvels en groene cipressen waar rivieren doorheen slingeren. Als u een vakantie in het binnenland overweegt, zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor één van de vakantiehuizen die tussen de wijngaarden liggen in de heuvelachtige streek Chianti waar de beroemde gelijknamige wijn vandaan komt. Vanaf hier kunt u gemakkelijk de steden Florence of Siena bezoeken.

Heeft u ook zin om de heerlijk Italiaanse sfeer te proeven? Boek dan nu een vakantiewoning in het binnenland of aan de Toscaanse kust die aan uw wensen voldoet.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Toscane:Toscaanse Archipel

Voor de kust van Toscane in de Tyrreense zee liggen een paar eilanden die tot Toscane behoren. Deze eilanden staan bekend als de Toscaanse archipel. Het bekendste eiland is Elba en is na Sicilië en Sardinië het grootste eiland van Italië. Elba dankt een groot deel van zijn bekendheid aan het feit dat Napoleon Bonaparte tien maanden in ballingschap op het eiland verbleef, maar uiteindelijk wist te ontsnappen. Elba is tegenwoordig een zeer populaire toeristische bestemming met adembenemende stranden omringd door ruige rotsen.