Het goede leven in Italië - 'la dolce vita'

Italië is een uitermate populaire vakantiebestemming. Vele toerristen komen hier jaarlijks terug om al het goede wat het land te bieden heeft weer opnieuw te ervaren.
Als het neerkomt op strand, rijke cultuur, geschiedenis, prachtige natuur en heerlijk eten, dan bent u in Italië in goede handen! Italië staat bekend om de schoonheid van het land en de temperamentvolle bevolking. De Italianen zijn echte levensgenieters en ze hebben liefde voor alles wat mooi is. Het is niet voor niets dat juist heel veel mooie (design) producten uit Italië komen. Kijk bijvoorbeeld naar de mode en de auto-industrie waar de kenmerken van Italiaanse design in weerspiegeld zijn, altijd met een vleugje glamour, stijlvol en hoogwaardige materialen.
De lekkerbekken onder ons waarderen de Italiaanse eetcultuur. De Italiaanse keuken is beroemd over de hele wereld. De Italianen weten als geen ander hoe met pure en simpele ingrediënten een zeer smakelijke maaltijd te bereiden. De tomaat in de ‘insalata Capresa’ smaakt nergens anders zo lekker als in Italië.

Een vakantiehuisje of een vakantievilla?

Langs de Adriatische kust kunnen de zonaanbidders genieten van de zee en het strand met het hele gezin in een appartement, een mobilhome of in een mooi vakantiehuis met zwembad voor uzelf. In Toscane kunt u prachtige authentieke vakantiehuizen huren die vaak in de ‘middle of nowhere’ liggen. Aan de oevers van de Italiaanse meren vindt u ook vele vakantiehuizen die vast en zeker aan uw wensen zullen voldoen. Voor wie liever een stedentrip wil maken kan kiezen uit een groot aantal accommodaties in het centrum of aan de rand van de grote steden, waaronder Rome, Venetië, Napels, Florence, Verona, Pisa, Milaan en in Sicilië de hoofdstad Palermo.

Mocht u een auto willen huren, dan raden wij u aan een kleine auto te nemen. Vanwege de vele nauwe straatjes en de vaak schaarse parkeerplaatsen, is een niet al te grote auto gemakkelijker in het verkeer in Italië.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Italië: