Rhodos – ‘The Roses Island’

Rhodos, is voor velen een zeer geliefd eiland om de vakantie door te brengen en na Kreta de nummer twee vakantiebestemming van Griekenland.
Onder een stralende hemel aan de rand van de kristalheldere zee vindt u witgekalkte kubusvormige huizen, pittoreske steegjes bedekt met prachtige bougainvilles, lange zandstranden, idyllische baaien, ruïnes en oude heiligdommen.

Rhodos, is met een lengte van 98 km en een breedte van 39 km een stuk compacter dan Kreta, waardoor u binnen een dag vanuit uw vakantiehuis iedere andere locatie kunt bezoeken en terug kunt keren. Bijvoorbeeld, een bezoek aan het wit schilderachtig dorpje Lindos, gelegen aan een prachtige baai, zal menigeen weten te bekoren. U kunt hier de twee na grootste Akropolis van Griekenland bekijken. Ook de zowel moderne als historische Rhodos-stad, heeft veel te bieden. Bezoek het oude centrum, de Mandraki haven, het grootmeesterpaleis en de ridderstraat.

Vakantiehuisje, een appartement of een luxe villa op Rhodos

Bekijk het aanbod vakantiehuizen en appartementen. In het zoekvenster onder 'Kenmerken' kunt u uw wensen specificeren, zoals (privé ) zwembad, wifi, vakantiecomplexen en vele andere mogelijkheden. Klik vervolgens op de knop 'Aanbiedingen' en u ziet u een lijst met vakantiehuizen en appartementen die aan uw wensen voldoen.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen op Rhodos: