Vakantie in een waterparadijs

De regio Mecklenburg wordt ook wel 'het land van de 1000 meren' genoemd. 660 km wegen lopen door een prachtig merenlandschap met meer dan 130 meren, oeroude beukenbossen en geheimzinnig veen. Geniet van de mooie natuur tijdens een tocht in het Müritz-nationaal park. Hier vindt u de grootste (120 km2) binnenzee van Midden-Europa.

In dit uitgestrekte watergebied kunt u uw favoriete watersporten beoefenen. Ook de zee is niet ver weg. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagtocht maken naar het brede strand van Kühlungsborn of het prachtige witte strand van de oude badplaats Heiligendamm. 
Het grootste deel van het Mecklenburger merengebied ligt in het zuiden van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, een klein deel ligt in de deelstaat Brandenburg. Ongeacht welk deel van het merenplateau u ook kiest, overal vindt u een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, die een heerlijke vakantie met het hele gezin mogelijk maken. Wacht dus niet langer en zoek uw ideale vakantiewoning uit het brede aanbod van vakantiehuizen en -appartementen aan het Mecklenburgs Merenplateau.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen in Mecklenburgs Merenplateau: