Natuurlijk Duitsland

Ontdek hoe ongelooflijk divers Duitsland is. Voor steeds meer reizigers is Duitsland als vakantieland erg aantrekkelijk geworden.
Na een nachtje onder de heerlijke donzige Duitse dekbedden en een ontbijt met harde broodjes gaat u op verkenningstocht en maakt u kennis met de groene, glooiende heuvels, de imposante bossen, de gezellige dorpjes en middeleeuwse stadjes. De valleien van Rijn en Moezel met zijn wijngaarden en kastelen, evenals het Sauerland met zijn meren en wintersportmogelijkheden vindt u in het Westen van Duitsland. U kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken, waarna u onder het genot van een heerlijk lokaal gebrouwen biertje, de dag afsluit met een heerlijke maaltijd pommes met schnitzel.

Bij Sunly kunt u uw droomvakantiehuis of appartement uitzoeken in verschillende prijsklassen die passen bij uw wensen in uw meest geliefde regio of stad in Duitsland.

Zoeken en boeken - vakantiehuizen en appartementen in Duitsland:Strand, cultuur en natuur in Duitsland

U kunt ook kiezen voor een afwisselende strandvakantie in Noord-Duitsland. Voor kinderen is het er heerlijk zwemmen in de Oostzee en spelen op de witte stranden.
Misschien wilt u wel eens naar Beieren, een prachtige regio in Zuid-Duitsland met zijn meren, bergen bossen en leuke dorpjes, om daar te gaan genieten van het ontspannen Beierse leven

Liever een stedentrip?

Bezoek de boeiende hoofdstad Berlijn, het bruisende Hamburg, modern Frankfurt, de Dom van Keulen of de levendige stad München en ontdek de indrukwekkende architectuur, interessante geschiedenis en cultuur van deze hoofdsteden.