Sunly besteedt grote zorg aan deze website waaronder de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden zich voordoen waarvoor Sunly niet aansprakelijk kan worden gesteld. Uiteraard wordt, zodra een fout of onjuistheid is opgemerkt, deze spoedig gecorrigeerd.

Op de website treft u hyperlinks aan naar andere websites. Worden deze andere websites door Sunly beheerd, dan staat dat aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt, zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden. Sunly draagt geen verantwoordelijkheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op de website die is opgesteld op basis van gegevens van derden.

Om haar internationale klantenbestand zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Sunly zo nu en dan gebruik van de vertalingsservice van Google. Wanneer dit het geval is, wordt dit bij de betreffende content aangegeven. Sunly draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze vertalingen.

Deze website evenals de inhoud ervan is het intellectueel eigendom van Sunly. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium, is de schriftelijke toestemming van Sunly vereist. Het gebruik van de naam en het merk Sunly is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sunly.

Sunly behoudt zich het recht voor, te allen tijde, zonder voorafgaande notificatie, alle informatie op deze website te wijzigen inclusief het stopzetten of beëindigen van elk product of dienst of inhoud of functionaliteit van de site. 
Op de toegang tot en het gebruik van deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Op alle via deze website te huur aangeboden vakantiehuizen/autohuur en/of reservering van vluchten zijn de Algemene Voorwaarden van de betreffende touroperator van toepassing. De inhoud van deze voorwaarden kunt u bekijken en/of downloaden op de website van de aanbiedende organisatie. Sunly is geen partij bij uw boeking.

Heeft u vragen over deze disclaimer? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.